Favorit i repris den 17/2 - 3/3

Gör små saker med stor kärlek

-riskbeteende, missbruk och psykisk hälsa

Den 17/2 - 3/3 2022 har du återigen möjlighet att se förinspelade föreläsningar inom temat. Föreläsningarna är kostnadsfria och vänder sig till dig som möter människor i din profession men även för dig som är privatperson, anhörig, vän eller intresserad av frågorna. 

Välkommen med din anmälan!!

Till programmet

Om programmet

I Kronoberg samverkar vi för att erbjuda dig som arbetar med eller är engagerad på fritiden unika digitala kompetensutvecklingsdagar. Föreläsningarna har olika teman och utgår ifrån antingen forsknings-, verksamhets-eller egen erfarenhetsperspektiv. 
Riskbeteende och olika typer av missbruk påverkar den psykiska ohälsan. Samtidigt kan också psykisk ohälsa leda till någon form av missbruk, förödande för både den som missbrukar och de närstående. Kompetensutvecklings-dagarna vill bidra till att människor i vårt län får rätt stöd och behandling samt ett gott bemötande.

Digitala kompetensutvecklingsdagar

Under program och anmälan väljer du själv vilka föreläsningar du vill titta på och komponerar ihop ett program utifrån dina intressen och önskemål. Dina valda föreläsningar kan du sen se när som helst under perioden mellan 18 - 31 oktober. Både för dig som möter männiksor i dessa situationer i din profession men även för dig som är privatperson, anhörig, vän eller intresserad av frågorna.

Det finns inga bokningar.

På denna sida använder vi oss av cookies. Genom att surfa vidare på denna sidan accepterar du användandet av cookies.