Gör små saker med stor kärlek

-riskbeteende, missbruk och psykisk hälsa

Den 18-31 oktober har du möjlighet att se förinspelade föreläsningar inom temat. Föreläsningarna är kostnadsfria och vänder sig till dig som möter människor i din profession men även för dig som är privatperson, anhörig, vän eller intresserad av frågorna. Vi kommer kontinuerligt att publicera föreläsare så håll utkik lite då och då!

Anmälan öppnar den 1 september

Välkommen!!

Till programmet

Om programmet

Att den psykiska ohälsan ökar bland unga visar både forskningsrapporter och medierapportering. Vad beror det på och hur kan vi vända utvecklingen? I Kronoberg samverkar vi för att erbjuda dig som jobbar med eller har fritidsengagemang som rör unga, unika digitala kompetensutvecklingsdagar.  Kompetensutvecklingsdagar som vill bidra till att unga i vårt län får rätt stöd och behandling samt ett gott bemötande.

Digitala kompetensutvecklingsdagar

Under program och anmälan väljer du själv vilka föreläsningar du vill titta på och komponerar ihop ett program utifrån dina intressen och önskemål. Dina valda föreläsningar kan du sen se när som helst under perioden mellan 15 - 21 mars. Både för dig som möter unga människor i din profession men även för dig som är privatperson, anhörig, vän eller intresserad av frågorna.
Kompetensutvecklingsdagarna arrangeras i samarbete mellan

Det finns inga bokningar.

På denna sida använder vi oss av cookies. Genom att surfa vidare på denna sidan accepterar du användandet av cookies.