Om oss

 

Samordningsförbund

Samordningsförbundet Värend är en unik samverkansform som lönar sig för både människor och samhälle. Arbetssättet är lärande och påverkar de fyra ingående parterna (Arbetsförmedling, Försäkringskassan, Region och Kommun) att samverka mer och utveckla arbetet i de egna verksamheterna. Brister identifieras och nya kunskaper och metoder tas tillvara. Det lokala behovet är styrande för vilka typer av insatser samordningsförbundet finansierar. Finansiell samordning skapar förutsättningar för att fler individer får plats i arbetslivet.

Förbundets uppdrag avser rehabiliteringsinsatser för individer som i nuläget står utanför arbetsmarknaden och behöver stöd för att närma sig och kunna etablera sig på arbetsmarknaden. Arbetet med detta uppdrag har två delar, att finansiera individinsatser och att arbeta med strukturutvecklande insatser.

Samordningsförbundet Värend

Samordningsförbundet Värend består av kommunerna Alvesta, Lessebo, Tingsryd, Uppvidinge och Växjö, Region Kronoberg, Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen.

Sunnerbo Samordningsförbund

Sunnerbo samordningsförbund består av kommunerna Ljungby, Markaryd och Älmhult, Region Kronoberg, Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen.

Ägs gemensamt

Denna plattform ägs av Sunnerbo Samordningsförbund och Värends Samodningsförbund.

För kontakt med förbundet

sfvarend.se

sunnerbosf.se

Det finns inga bokningar.

På denna sida använder vi oss av cookies. Genom att surfa vidare på denna sidan accepterar du användandet av cookies.