Vad är cookies?

En cookie är en textfil som vid uppkoppling mot en webbplats sparas på och vid senare besök, hämtas från, besökarens dator eller datorliknande enheter t.ex. mobiltelefoner. Cookien sparas i anslutning till de filer som används av datorns webbläsare eller motsvarande program.

Det är mycket vanligt att webbplatser använder cookies eftersom de ofta används till grundläggande funktioner.


Så används cookies på vår webbplats
Ett syfte med att använda cookies på denna webbplats är för att kunna räkna antalet användare och analysera trafiken. Genom att förstå hur webbplatsen används kan vi utveckla och förbättra den.


Google analytics

_gat, _gid, _ga, r/collect

Samlar in statistik om antal besök över tid på webbplatsen, hur länge ditt besök varar, vilka sidor som du besöker och hur du som besökare kommer in på webbplatsen.


WM3 cookie

_wm_session

För att se på om man är inloggad i verktyget wm3.


Godkännande av cookieanvändning

view-with-cookies

Används för se om användaren har accepterat cookies på sidan.

Integritetspolicy

Dina personuppgifter (namn, e-post och matallergi) hanteras i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). När behov av dina personuppgifter ej längre finns raderas dina personuppgifter hos personuppgiftsansvarige samordningsförbundet Värend och Sunnerbo.

Inga överföringar av data sker till annat land. Du har rätt att, genom mailkontakt med info@sfvarend.se eller info@sunnerbo.se återkalla ditt samtycke, samt begära uppgift om eller ändra och radera dina personuppgifter hos samordningsförbundet Värend och Sunnerbo.

Personuppgiftsansvarig i samordningsförbundet Värend och Sunnerbo är styrelsen. Du har rätt att lämna in klagomål gällande personuppgiftsbehandlingen till Datainspektionen, som är tillsynsmyndighet.

 

Kompetensutvecklingsdagarna arrangeras i samarbete mellan

Det finns inga bokningar.

På denna sida använder vi oss av cookies. Genom att surfa vidare på denna sidan accepterar du användandet av cookies.